YALOVA / MERKEZ - Sugören İsmet Koçhan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Haber

Nis

Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sugören İsmet Koçhan Ortaokulunda coşkuyla kutladık. Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmî bayramı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutladık.

Mrt

Sugören İsmet Koçhan İlkokulu, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir program düzenledik.

Mrt

Sugören İsmet Koçhan Ortaokulu, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir program düzenledik.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

Kas

"Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85. yıl dönümünde andık."

Kas

"Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı, yoğun katılımla ve coşkuyla kutlandık."