YALOVA / MERKEZ - Sugören İsmet Koçhan Ortaokulu

Sugören İsmet Koçhan Ortaokulu

Sugören Köyü/YALOVA
Vizyon
VİZYONUMUZ Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, dünyayı izleyen ve dünyada var olan bilime ve bilimsel çalışmalara açık, öğrenme isteği kazanmış, özgür düşünen, kendine güvenen ve bu güveni kendini geliştirme adına kanalize edebilen, sorunlarını çözebilen ve başkalarının sorunlarına da çözüm üretmeye çalışan, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşamın içindeki güzellikleri görebilen, aklını kullnan, soru sormaktan çekinmeyen, düşleyen ve düşünen, çalışkan, üretken, toplumsal sorunlara duyarlı, öz değerlerine ve kültürüne saygılı, iletişim becerileri gelişmiş ve aydın bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Cumhuriyetçi,akılcı,bilimsel,aydınlanmacı,özgürlükçü,toplumcu,Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen,kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür,hoşgörülü,katılımcı,sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, bilgiyi dikte ettiren değil bilgiye ulaşma yollarını öğreten, takım çalışmasını ön plana çıkaranaraştırmacı ve yaratıcı, öğrenci odaklı bir eğitim veren; ulusal ve evrensel değerleri birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran ve bu yetenekleridaha da geliştirmeyi hedef edinen etkin bir kurum olmak ilkemizdir.
KOLORİFER
Sugören Köyü / YALOVA